Цукрові квіти: майстер-клас по виготовленню квітів з цукру своїми руками

Дивлячись на цей солодкий шедевр не віриться, що зроблені тут цукрові квіти своїми руками!

Але це дійсно так, і кожен може спробувати повторити таке диво, якщо скористається наведеним нижче майстер-класом. В ньому ми наочно і докладно покажемо етап за етапом, як виконати квіти з цукру своїми руками.

В першу чергу слід підготувати заздалегідь цукрову мастику відповідного кольору, яку можна купити готову в кондитерському магазині або приготувати самостійно.
Отже, для самої ліплення крім мастики Вам знадобляться дріт, пасатижі, формочки для квітів, ножиці та інші пристосування.

Для стеблинки квітки використовується зелена дріт, кінчик якої слід зігнути.

З мастики зеленого кольору формується кульку, завбільшки центральну частину квітки і надівається на зігнуту частину дроту.

За допомогою сіточки, на поверхні кульки видавлюється текстура.

Далі черга за білими тичинками, які розташовуються по колу серединки квітки.

Тепер з мастики білого кольору слід за допомогою каплевидної формочки вирізати листочки.

Використовуючи невелику паличку надаємо хвилястість краю пелюстки.

Спеціальна форма допоможе додати пелюстці форму й додати необхідну текстуру.

Трохи підкручуємо краю пелюсточки для реалістичності.

Серединка повинна бути трохи увігнутою.

Для склеювання пелюсточок навколо середньої частини квітки використовується цукровий сироп.

На даному етапі виходить ось такий квіточку.

Додаємо ще один ряд пелюсточок.

Щоб зробити чашолисток, знадобиться мастика зеленого кольору. Спеціальною формочкою видавлюємо необхідний контур.

Поміщаємо чашолисток на своє законне місце під бутоном квітки.

За допомогою харчових фарб фарбуємо центральну частину квітки в жовтий колір.

Далі черга дійшла до листочків рослини. Із зеленої мастики видавлюємо необхідний контур, знову ж таки використовуючи спеціальний контур.

За допомогою спеціальної форми надаємо листку форму і текстуру.

Насаджуємо листочок на стеблину, як показано на фото.

Як би занурюємо його в мастику, маскуючи його повністю.

Трохи згинаємо дріт, надаючи зігнуту форму листочка.

Знадобиться три таких листочка, зібраних в один пучок.

З’єднуємо пучок листків з готовим цукровий квіткою.

Продовжуючи роботу, можна сформувати цілу цукрову гілочку при необхідності.

Для такого типу цукрового квітки, який схожий на маленькі білі лілії, знадобиться біла мастика і кілька тичинок, які з’єднуються воєдино.

Використовуючи відповідний контур, видавлюємо необхідну кількість пелюсток з білої мастики.

Надаємо їм реалістичні форми і опуклості.

Трохи суживаем кінчики пелюсток за допомогою пальців.

З’єднуємо лепесточек в один квітка, обернувши його навколо тичинок.

Виконуємо на гілочці кілька таких невеликих лілій.

З’єднуємо отримані цукрові квіти в єдину композицію і прикрашаємо при необхідності кондитерський виріб.

Джерело статті korfiati.ru
© 2018 Rukodill.com.ua. Всі права захищені.